Diensten

Beheer & Onderhoud spoor

Een kleine of grote beurt voor het spoor. Periodiek onderhoud aan wissels, lassen, spoorstaven en dwarsliggers voorkomt uitval, onnodig oponthoud en onveilige situaties op het spoor.

Lees meer»

Kraanbanen

Al ruim drie decennia heeft VolkerRail ervaring in de aanleg en het onderhoud van industriële kraanbanen. Overal waar kraanbanen van toepassing zijn voor opslag, van de hal van een...

Lees meer»

Nieuwbouw spoor

Nieuwe trajecten en vervanging van bestaande lijnen. Aan het spoornet in Nederland wordt blijvend gesleuteld. VolkerRail is hiervoor de specialist.

Lees meer»

Tram/Metro

Dwars door de stad of eronderdoor. Hoewel het technisch gezien misschien niet veel verschilt van het spoor, komt er bij aanleg en onderhoud van tram- en metrolijnen toch wat meer kijken. VolkerRail...

Lees meer»

Beheer & Onderhoud bruggen/sluizen

Beweegbare bruggen, tunnels, sluizen, waterkeringen en spuiwerken. Elektrotechnisch en werktuigbouwkundig onderhoud en het verhelpen van storingen. VolkerRail zorgt voor beschikbaarheid.

Lees meer»

Assetmanagement

Optimale beschikbaarheid door het totale beheer en onderhoud van een object. Steeds meer opdrachtgevers vertrouwen dit volledig aan de markt toe. VolkerRail speelt hierin een leidende rol.

Lees meer»

Innovaties

Naar aanleiding van de marktvraag maar ook gedreven door onze eigen creativiteit. Innovatie. Het is een speerpunt binnen VolkerRail.

Lees meer»

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.