Nieuwbouw spoor

Nieuwe trajecten en vervanging van bestaande lijnen. Aan het spoornet in Nederland wordt blijvend gesleuteld. VolkerRail is hiervoor de specialist.

Bovenbouw

Spoorstaven, ballast, dwarsliggers, bovenleidingen en beveiliging. VolkerRail is een erkende spooraannemer in alle ‘bovenbouw'-disciplines. Innovaties en modern materieel als spoorkraan Obelix en de Stopexpress dragen bij aan efficiëntie en snelheid van onze dienstverlening. We maken het spoor robuuster en beter onderhoudbaar. Dit alles met in gedachten de doelstellingen van ProRail: veiligheid, duurzaamheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid.

Inwisselen

VolkerRail is niet alleen een ervaren 'spoorlegger' maar ook een meester in emplacementreconstructie. Het 'simpeler' inrichten van een emplacement. Bijvoorbeeld minder wissels om alles beter te kunnen besturen en eenvoudiger te onderhouden. Het emplacement Utrecht Centraal gaat bijvoorbeeld van 210 wissels terug naar 80.
diensten_baan17

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.