Industrie

Een goede dienstverlening is wat VolkerRail betreft niet het einde van de lijn. Het kan altijd beter. Werken aan nieuw materieel, alternatieve producten, innovatieve systemen en verbeterde werkprocessen. Het is een continue, voortdenderende ontwikkeling waarbij veiligheid altijd ons eerste station is.
industrie_06

Stilstand is geen optie

Het is de levensader van veel industriële bedrijven: een beschikbaar en betrouwbaar industriespoor met aansluiting op het spoorwegnet. Ongeplande stilstand is geen optie. Dat geldt ook voor kranen. VolkerRail beseft dit als geen ander en zorgt met onderhoud, beheer en vernieuwing voor betrouwbare en beschikbare sporen en kraanbanen.

Veilig vooruit

VolkerRail ontwerpt, bouwt, onderhoudt en repareert bedrijfsspoor en kraanbanen. Vanuit onze jarenlange ervaring doen we dat snel en effectief maar altijd met oog voor uw bedrijfsprocessen. En bovendien met aandacht voor het milieu en de veiligheid van uw en onze medewerkers.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.