Kunstwerken

VolkerRail Kunstwerken is een afdeling van VolkerRail waar specialisten zorgdragen

voor inspectie, reparatie en renovatie van stalen kunstwerken zoals bruggen, sluizen en stuwen. VolkerRail doet deze werkzaamheden zelfstandig als hoofdaannemer, als onderaannemer en binnen combinaties.

Galecopperbrug
Luchtfoto: Snowwhite (in opdracht van RWS)

In één keer goed

Om goed te weten wat de klant wil, werken wij volgens de extended system engineerings methode. Zo kunnen we precies leveren wat de klant aan ons vraagt.
Operational excellence betekent voor ons: in één keer goed! Binnen de afdeling Kunstwerken doen wij veel aan het voorkomen van fouten. Wij leren van wat we doen, zodat we constant beter worden.

Veilgheid

Onze werkomgeving is vaak uitdagend. Wij zijn daarom voortdurend gefocust op veiligheid op en rondom onze werklocatie. Iedere dag zorgen we ervoor dat de omgeving niet beschadigd raakt en onze mensen gezond naar huis kunnen.

Stalen kunstwerken

Onze kennis, kunde en productiecapaciteit is inzetbaar voor alle stalen kunstwerken. Wij voeren hoogwaardige werktuigbouwkundige werkzaamheden uit. Dit doen we waar nodig op een innovatie manier, binnen aantoonbare en geborgde processen.

Innovaties

Op het gebied van innovatie loopt VolkerRail voorop in de branche. 
Onze las/snijrobot borgt de reproduceerbaarheid van de kwaliteit en vermindert de fysieke belasting van onze medewerkers (minder bukken, knielen en minder hinder van lasrook).
 De DAT, de tool waarmee Digitaal Aantonen & Traceren mogelijk is gemaakt, laat opdrachtgevers zien dat transparant werken verder gaat dan alleen woorden. Wanneer gewenst kunnen wij onze productieresultaten live delen met onze opdrachtgever.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over VolkerRail Kunstwerken? Neem dan contact op met Pjotr Mak, Projectmanager Kunstwerken. Telefoonnumer: +31 (0) 6 50 22 42 51.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.