Spoor

De aanleg van de Hanzelijn tussen Lelystad en Zwolle. Onderhoud van het spoor in Noord-Holland, Utrecht, Gelderland en Zeeland. Vernieuwing van het spoorknooppunt Utrecht Centraal. Eén blik op ons portfolio zegt genoeg: spoor loopt als een rode draad door onze organisatie. We rekenen in spoorstaven en denken in dwarsliggers. Bouw en onderhoud van spoor is onze core business.
markten_visual05

Beschikbaar en betrouwbaar

Veiligheid, duurzaamheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid. De kernwaarden van ProRail vormen ons 'spoorboekje'. Met goed onderhoud en het efficiënt en effectief benutten van buitendienststellingen voorkomen we onnodig oponthoud, vertraging en omleidingen. Bij VolkerRail werken we vandaag aan de beschikbaarheid van morgen.

Station 'Veiligheid'

Een goede dienstverlening is wat VolkerRail betreft niet het einde van de lijn. Het kan altijd beter. Werken aan nieuw materieel, alternatieve producten, innovatieve systemen en verbeterde werkprocessen. Het is een continue, voortdenderende ontwikkeling waarbij veiligheid altijd ons eerste station is.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.