Water

VolkerRail is van oudsher een railinfra-bedrijf maar onze kennis en kunde reikt verder dan het spoor. Veel van onze projecten liggen tegenwoordig 'in het water'.
water_visual02

Waterwerken

De Van Brienenoordbrug. Sluizen in de Zeeuwse Delta. De Oosterscheldekering en de Velsertunnel. VolkerRail beheert en onderhoudt steeds meer van deze ‘waterwerken'. Onze organisatie drijft op de kennis van technische installaties en expertise van complexe asset-managementprojecten. Kennis en expertise die ook van toegevoegde waarde zijn bij andere infrastructurele kunstwerken zoals bruggen, sluizen, tunnels en waterkeringen.

Onze mensen

Ervaring, expertise en passie voor het vak. Onze mensen werken met net zo veel gedrevenheid aan de 'waterwerken' als aan het spoor. Zij beschikken altijd over de juiste technische kennis en voldoen aan alle opleidingseisen. VolkerRail werkt op een veilige manier aan optimale beschikbaarheid.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.