Wie zijn wij

De trein zien rijden maar niet horen. Groot onderhoud aan het spoor zonder vertraging voor reizigers. Ligt Zwolle straks in de Randstad? Is Amsterdam een voorstad van Parijs? Zijn het dromen of mogelijkheden? Veilig, duurzaam en innovatief leggen wij het spoor naar de mogelijkheden. Wij zijn VolkerRail.

Wie zijn wij?

Wat doen wij?

Traditioneel zijn wij een spooraannemer. De helft van onze werkzaamheden heeft betrekking op onderhoud, de andere helft op aanleg voor nieuw spoor. Inmiddels hebben we in de loop der jaren ook veel andere activiteiten op infrastructureel gebied ontwikkeld.

Bouwen aan beschikbaarheid

Tramspoor, metro, spoorlijnen en lightrail. Industrieel spoor, kraanbanen, sluizen, tunnels, bruggen en waterkeringen. Ons werk beperkt zich al lang niet meer tot alleen spoor. Met ongeveer 1200 enthousiaste collega’s werken we vanuit vestigingen door het hele land aan betrouwbaarheid en beschikbaarheid voor onze klanten. We bouwen aan een duurzame toekomst. Veiligheid, klanttevredenheid, medewerkertevredenheid en financieel bewustzijn zijn hierin onmisbare waarden.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.