U-centRaal Routebeschrijving

U-Centraal logo

Locatie: Cartesiusweg (Aannemerseiland en coördinatiecentrum)

Routebeschrijving naar het coördinatiecentrum Cartesiusweg (in de U-centRaal keet):

 

- In het navigatiesysteem kan ‘Locomotiefstraat 100, Utrecht’ worden ingevoerd.

- De bouwhekken op het U-centRaal terrein kunnen geopend worden met een Viro-sleutel en een Cisasleutel. 
- Het coördinatiecentrum bevindt zich tussen de Amsterdamsestraatweg en de Vleutenseweg in, op een klein industrieterrein dat grenst aan de binnenring van Utrecht, tussen de wijken Overvecht en Oog in Al.

 

Eigen vervoer:


Vanuit Zwolle/Amersfoort de A28 volgen. Bij knooppunt Rijnsweerd de A27 nemen richting 
Maarssen/Hilversum. Vervolgens afrit 31 nemen, de Ring Utrecht Noord richting Maarssen. Bij de stoplichten nabij tuincentrum Overvecht rechtdoor en ook de stoplichten daarna rechtdoor aanhouden. Bij derde stoplicht ¾ rond, ofwel linksaf (soort rotonde op Henry Dunantplein). U rijdt dan op de Einsteindreef. Alsmaar rechtdoor aanhouden, want de Einsteindreef gaat over op de Marnixlaan en vervolgens op de Cartesiusweg. Zodra u onder het spoor door bent gegaan( vlak na de oversteek Amsterdamsestraatweg), neemt u de eerste stoplichten naar links. Volg daarna de route op de afbeelding hierboven. 

Vanuit Amsterdam neemt u de A2 naar Utrecht. Afslag industrieterrein Lage weide (Oog in Al, afrit 7). Bij de rotonde aan het einde van de afrit naar links gaan (3/4 rond ). Daarna alsmaar rechtdoor, ook bij stoplichten. U houdt richting Oog en Al/ Centrum aan. Als u over de grote brug gaat bij de Douwe Egbertsfabriek volgt u deze tot dat u weer bij een serie stoplichten komt. Daar sorteert u direct links voor en gaat u dus ook naar links (richting Hilversum/Amersfoort). U rijdt dan op de Thomas a Kempisweg. Deze gaat over in de Cartesiusweg. Op het moment dat u aan de rechterkant een BP tankstation ziet, gaat u bij het eerstvolgende stoplicht naar rechts. Volg daarna de route op de afbeelding hierboven. 

Vanuit Den Bosch neemt u de A2 richting Amsterdam. Voorbij knooppunt Oudenrijn neemt u de tweede afslag en dat is afslag industrieterrein Lage Weide (Oog in Al, afrit 7). Bij de stoplichten aan het einde van de afrit gaat u rechtdoor (Vleutenseweg). Deze weg volgt u tot dat u weer bij een serie stoplichten komt. Daar sorteert u direct links voor en gaat u dus ook naar links. U houdt richting Oog en Al/ Centrum aan. Als u over de grote brug gaat bij de Douwe Egbertsfabriek volgt u deze tot dat u weer bij een serie stoplichten komt. Daar sorteert u direct links voor en gaat u dus ook naar links (richting Hilversum/Amersfoort). U rijdt dan op de Thomas a Kempisweg. Deze gaat over in de Cartesiusweg. Op het moment dat u aan de rechterkant een BP tankstation ziet, gaat u bij het eerstvolgende stoplicht naar rechts. Volg daarna de route op de afbeelding hierboven. 

Vanuit Den Haag/Arnhem volgt u de A12 tot knooppunt Oudenrijn. Daar neemt u de A2 richting Amsterdam. Vervolgens neemt u de tweede afslag en dat is afslag industrieterrein Lage weide (Oog in Al, afrit 7). Bij de stoplichten aan het einde van de afrit gaat u rechtdoor (Vleutenseweg). Deze weg volgt u tot dat u weer bij een serie stoplichten komt. Daar sorteert u direct links voor en gaat u dus ook naar links. Als u over de grote brug gaat bij de Douwe Egbertsfabriek volgt u deze tot dat u weer bij een serie stoplichten komt. Daar sorteert u direct links voor en gaat u dus ook naar links (richting Hilversum/Amersfoort). U rijdt dan op de Thomas a Kempisweg. Deze gaat over in de Cartesiusweg. Op het moment dat u aan de rechterkant een BP tankstation ziet, gaat u bij het eerstvolgende stoplicht naar rechts. Volg daarna de route op de afbeelding hierboven. 

Openbaar vervoer: 
Bus: lijn 4 en 10 route Cartesiusweg (halte Schepenbuurt), en lijn 20 (halte NS Zuilen ± 10 min. lopen).

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.