12.06.17

VolkerRail tekent vijfjarig onderhoudscontract regio Amsterdam

VolkerRail gaat vanaf 1 oktober 2017 het dagelijkse spooronderhoud verzorgen in en rond Amsterdam. Dit gebeurt in opdracht van ProRail. Het contract is vorige week ondertekend door beide partijen.

 

Het gaat om een vijfjarig PGO-contract. PGO staat voor Prestatie Gericht Onderhoud, een contractvorm waarbij de aannemer meer vrijheid heeft om de door ProRail gevraagde prestatie te leveren met het toepassen van eigen methodes.

PGO Amsterdam_ondertekening close up

Complex en belangrijk spoorknooppunt

Amsterdam is een complex en belangrijk spoorknooppunt in Nederland. Hier komt nationaal en internationaal treinverkeer bij elkaar. Op Amsterdam Centraal Station komt alles samen.

 

VolkerRail is marktleider waar het gaat om spooronderhoud in Nederland, en verzorgt onderhoud in verschillende regio’s waaronder de vier cruciale knooppunten: Schiphol, Utrecht, Rotterdam en vanaf oktober 2017 ook Amsterdam.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.