23.06.17

VolkerWessels weer verkozen tot beste werkgever in de bouw

Dit jaar is VolkerWessels opnieuw verkozen tot beste werkgever in de bouw. Dit is gebleken uit het jaarlijkse Salarisonderzoek van Cobouw en Berenschot. Het is maar liefst de derde keer in vier jaar tijd dat VolkerWessels deze titel heeft weten te bemachtigen.

vwbouw

Toonaangevende projecten

Uit het onderzoek van Cobouw en Berenschot blijkt dat de toonaangevende projecten van Volkerwessels de grootste magneet zijn voor gemotiveerd personeel. Ook speelt de naamsbekendheid van een werkgever hierbij een rol. 

 

De meest opvallende citaten van deelnemers aan het onderzoek: “Ik houd niet van prijsvechten.”, “Ik wil bij een bedrijf werken dat anders met onze aarde omgaat.”, en “Ik wil bij het meest innovatieve bedrijf werken.”

Trots

We willen onze collega's van VolkerWessels van harte feliciteren met het wederom behalen van deze mooie titel. Als VolkerRail zijn we trots om onderdeel te zijn van dit krachtige concern.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.