Botlek Tank Terminal

Op basis van Design en Construct heeft onze afdeling Industrie tussen eind 2012 en april 2013 de spooraansluiting voor Botlek Tank Terminal (BTT) gerealiseerd.

Feiten & cijfers

Opdrachtgever
Botlek Tank Terminal
Projectcategorieën

In dit project was de voorbereidingstijd heel erg kort omdat er vanuit de opdrachtgever veel druk stond op de planning (de 1e treinen waren al gepland voordat wij de opdracht ontvingen).

Met name het deel buiten de poort van BTT, waar twee overwegen door de openbare weg moesten komen en een deel van het spoor dat over een kabel- en leidingstrook gerealiseerd moest komen, kostte de nodige afstemming met allerlei instanties. Toch is het gelukt om binnen de gestelde (krappe) termijn het werk op te leveren.

Vermeldenswaard is verder dat wij in nauwe samenwerking met de opdrachtgever een vloeistofdichte lekbak (over 2 x 120 meter spoor!) hebben ontworpen en gebouwd.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.