Stage of afstuderen

Wij zijn volop in beweging. Wat beweegt jou?

 

Wil jij bij één van de zes beste werkgevers van Nederland stage lopen? Met 1200 enthousiaste en bevlogen collega's werk je bij VolkerRail vanuit verschillende vestigingen door het hele land aan betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de Nederlandse infrastructuur.

Bouwen aan Nederland

Van oorsprong zijn we gespecialiseerd in bouw en onderhoud van het spoor, tegenwoordig doen we veel meer. We zijn onderdeel van VolkerWessels, een concern waarbinnen meer dan honderd bedrijven zijn verenigd. We zijn goed in engineering en uitvoering van vele belangrijke infrastructurele werken in Nederland. Daarbij spelen diverse functies een belangrijke rol. Van technisch projectleider tot business controller, van ICT professional tot werkvoorbereider en van inkoper tot manager. Daarnaast kent VolkerRail ook een groot aantal uitvoerende functies, zoals monteur of machinist op grote machines, onze "rijdende fabrieken".

 

Onze website geeft een overzicht van wie we zijn en de projecten waar wij onze naam aan verbinden. Zo divers als onze bedrijfsactiviteiten zijn, zo divers zijn de stagemogelijkheden.

Ontwikkelkansen bij VolkerRail

Wij komen graag in contact met MBO, HBO en WO studenten in elke fase van hun studie. Gelet op de ontwikkeling van VolkerRail bestaan er interessante kansen voor studenten die een technische of business gerelateerde opleiding volgen. Maar ook studenten civiele techniek, werktuigbouwkunde, IVK en technische natuurkunde zijn voor VolkerRail interessant.

 

Vind jij het fijn om in een informele sfeer te werken, binnen kleine teams, waar je veel vrijheid krijgt en de kans om je te ontwikkelen? Ben je enthousiast en gedreven en heb je een zelfstandige werkhouding? Dan ben jij bij VolkerRail helemaal op je plek! Wij denken graag in termen van win-win en in het creëren van kansen voor studenten en daarmee voor onze eigen organisatie.

Succesvolle samenwerking gevraagd

Samen met jou gaan wij graag het gesprek aan over een uitdagende opdracht binnen onze dynamische organisatie. Ook plaatsen we regelmatig stagevacatures op onze vacaturepagina. Afhankelijk van of je interesse hebt in stage- of een afstudeeropdracht, werken wij met een marktconforme vergoeding.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kim Nellestijn van onze afdeling Recruitment, via tel. +31 6 502 244 98. Je kunt je CV met motivatie sturen naar vacature@volkerrail.nl.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.