icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 03 maart 2020

C02-reductie en MVO in één: VolkerRail start fietspilot

Vandaag zijn op verschillende VolkerRail-vestigingen in het land unieke elektrische fietsen afgeleverd. Om de CO2-uitstoot tegen te gaan wordt gestimuleerd om de fietsen zoveel mogelijk te gebruiken indien het werk dit toelaat. De eerste fietsen zijn inmiddels in gebruik genomen.

De fietsen zijn ontwikkeld in samenwerking met BrandBikes. BrandBikes maakt de fietsen van gerecycled materiaal. Daarnaast worden de fietsen gecreëerd door medewerkers van het Leger des Heils, wat ook maakt dat de totstandkoming van de fietsen een maatschappelijk belang dient. Op deze manier draagt VolkerRail niet alleen bij aan een duurzaam doel om CO2 te reduceren, ook wordt hiermee een bijdrage geleverd aan de maatschappij.
De fietsen werden vanochtend met veel enthousiasme door collega’s in ontvangst genomen. We willen BrandBikes bedanken voor de goede samenwerking en wensen onze collega’s veel duurzame kilometers toe.