icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Industriespoor

Al ruim drie decennia heeft VolkerRail ervaring in de aanleg en het onderhoud van industriële kraanbanen. Overal waar kraanbanen van toepassing zijn voor opslag, van de hal van een constructiewerkplaats tot de grootste complexen in de havens, is VolkerRail te vinden.

Kraanbaan

Totale ontzorging

VolkerRail zorgt in overleg met de opdrachtgever voor de juiste railconstructie voor elke situatie. Alle werkzaamheden die te maken hebben met kraanbanen worden door ons verricht en wij bieden hierin ook het totale pakket aan. We zorgen voor een veilige, betrouwbare en kosteneffectieve kraanbaan.

20191129-123417_SV4328.jpg

Alle soorten kraanbanen

Dit geldt voor ontwerp, nieuwbouw, reparatie, renovatie, vernieuwing en het onderhoud van alle soorten kraanbanen op dwarsliggers, beton en op staal(constructies). VolkerRail heeft niet alleen ervaring met kraanbanen maar ook met lorriebanen, katrijbanen op kranen / in hallen, scheepshellingen etc.

20191129-121922_SV4251.jpg

Bedrijfsspoor en kraanbanen

Daarnaast is VolkerRail dé partij voor vernieuwing, nieuwbouw en onderhoud aan spooraansluitingen op particulier terrein. VolkerRail ontwerpt, bouwt, onderhoudt en repareert bedrijfsspoor en kraanbanen.