HomeWat we doenMeet- & inspectiediensten

Meet- en inspectiediensten

De wereld is volop in beweging. 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Deze 24-uurseconomie verwacht steeds hogere prestaties van beheerders en onderhoudspartijen om hun infra-assets (installaties, objecten, kabels en leidingen) beschikbaar (veilig, duurzaam en betrouwbaar) te houden. Er is behoefte aan betrouwbare en duidelijke informatie over de prestatie van assets. Inspectation, bedrijfsonderdeel van VolkerRail, is dé partij voor inspectie- en meetdiensten.

Inspectation_device

Inspectation

Inspectation, bedrijfsonderdeel van VolkerRail, is een meedenkend no-nonsense bedrijf met een liefde voor technisch onderzoek en innovatieve oplossingen. Wij doen dit graag dicht tegen de klant aan, als partner, om zo betekenisvol te zijn, technisch betekenisvol. Hiervoor bieden we een breed pakket aan van meetdiensten, monitoringsystemen, software, support, onderzoek en advies.

 

Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing en zorgen wij waar nodig voor maatwerk. Zo kunt u sturen op transparantie, kosteneffectief onderhoud, beschikbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Meer informatie staat op de website van Inspectation. Klik op de foto hiernaast om naar de site van Inspectation te gaan

 

+