icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Waarom VolkerRail

Samen werken aan de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de Nederlandse infrastructuur. Samen werken aan grote en kleine projecten of onderhoud om te zorgen dat iedereen in Nederland veilig van A naar B kan reizen. Dat is wat je doet in #teamvolkerrail.

Hoe is het om bij VolkerRail te werken?

Bekijk deze video en ontdek wat het inhoud om bij VolkerRail te werken en wat VolkerRail zo'n mooi bedrijf maakt.

Verhalen van Collega's

Uiteindelijk zijn het onze collega's van VolkerRail die het beste kunnen vertellen hoe het is om bij ons te werken. In verhalen van collega's vertellen verschillende collega's van VolkerRail uit verschillende vakgebieden over hun ervaringen. Benieuwd hoe zij het ervaren om bij VolkerRail te werken?

VolkerRail als werkgever

Los van de expertise die jij te bieden hebt, heeft VolkerRail jou, afgezien van een goed salaris en leuk werk, natuurlijk ook van alles te bieden! Van jongereninitiatieven tot vitaliteitsprogramma's tot secundaire arbeidsvoorwaarden, er is overal aan gedacht. Ben jij benieuwd wat VolkerRail jou te bieden heeft?

Leren bij VolkerRail

Uitgeleerd, dat ben je nooit. Zo dus ook niet bij VolkerRail. Om jou te helpen om je hele leven te blijven leren bieden we bij VolkerRail genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast bieden we ook stagiaires en afstudeerders de ruimte om bij VolkerRail aan de slag te gaan. Ruim kansen dus om te blijven groeien bij VolkerRail.