icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Leren bij VolkerRail

Uitgeleerd, dat ben je nooit. Zo dus ook niet bij VolkerRail. Om jou te helpen om je hele leven te blijven leren bieden we bij VolkerRail genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast bieden we ook stagiaires en afstudeerders de ruimte om bij VolkerRail aan de slag te gaan. Ruim kansen dus om te blijven groeien bij VolkerRail.

Stage en afstuderen

Bij VolkerRail vinden we het belangrijk om onze kennis over te dragen aan een nieuwe generatie. Koffie halen en kopietjes maken behoort dus zeker niet tot jouw takenpakket als stagiair. Als stagiair bij VolkerRail krijg je de vrijheid om met jouw eigen ideeën aan de slag te gaan en écht een verschil te maken. Met jouw initiatieven wordt echt iets gedaan en jouw stageverslag verdwijnt niet zomaar in een la. Ben jij er klaar voor om bij VolkerRail je eerste stappen te zetten in de praktijk?

Opleiding en Ontwikkeling

Bij VolkerRail kun je jezelf altijd blijven ontwikkelen. Je bent nooit uitgeleerd en daar dragen wij graag aan bij. Een uitgebreid aanbod aan opleidingen en ontwikkelingsmogelijkheden wacht jou bij VolkerRail.  Als medewerker van VolkerRail wordt je gestimuleerd om jaarlijks de benodigde opleidingen en/of trainingen te volgen.