icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Vitaliteit

Vitaliteit voorop

De medewerkers van VolkerRail zijn het Goud op de werkvloer. Als werkgever helpen we je graag om je fit en gezond te voelen. Er worden verschillende initiatieven ontplooid om jou als medewerker fit en vitaal te houden. Zo hebben we een terugkerende Periodiek Medisch Onderzoek, waarin je op vrijwillige basis op diverse vlakken medisch wordt onderzocht. Daarnaast is er een speciaal programma samengesteld in samenspraak met HC Health, waar je als medewerker van VolkerRail aan mag deelnemen. Hierin krijg je de mogelijkheid geboden om zes maanden lang gratis te worden gecoacht op aandachtspunten die je zelf hebt bepaald ten behoeve van je gezondheid.

70648796_2425790564181906_5643389686081650688_o.jpg

Samen sporten

Naast dat er bij VolkerRail verschillende initiatieven zijn om jou fit te houden, ondernemen collega's samen ook geregeld sportactiviteiten. Denk aan bijvoorbeeld een hardloop- of fietsevenement waarbij een team van VolkerRailers meedoet. Zo gaan we samen voor goud.