icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Jong talent onmisbaar

Jong talent is voor VolkerRail onmisbaar. Met hun frisse blik, innovatieve invalshoeken en hedendaagse toekomstvisie zorgen onze jonge collega's ervoor dat we verder durven te denken. Jong VolkerRail brengt deze jonge talenten bij elkaar en zorgt ervoor dat zij door middel van leuke activiteiten een bijdrage leveren aan een beter bedrijf. Kennisdelen, netwerken en ontwikkeling staan tijdens deze activiteiten centraal. Bovendien houd je er vaak ook nog vriendschappen voor het leven aan over!

Waar Jong VolkerRail voor staat

Jong VolkerRail staat voor het continu ontwikkelen en onderhouden van een sterk verbonden jongeren netwerk, waarbij jongeren gestimuleerd worden om het maximale uit zichzelf te halen.

De doelen van Jong VolkerRail zijn: 

  • Jong VolkerRail krijgt een fris en energiek imago dat past bij de visie van Jong VolkerRail;
  • Jong VolkerRail zal de samenwerking opzetten tussen de interne organisatie DT/MT en de overige jongeren organisaties binnen VolkerWessels;
  • Jong VolkerRail heeft een moderne onboarding van nieuwe leden die past bij de visie. Hierbij staan cultuur, normen en waarden en gevoel van verbondenheid met de VolkerRail organisatie centraal;
  • Jong VolkerRail zorgt maandelijks voor activiteiten die goed aansluiten bij de visie. Hierbij ligt de focus op het verbinden van verschillende doelgroepen, persoonlijke ontwikkeling en projectbezoeken.

Ben je benieuwd naar onze jongerenvereniging? Bekijk dan de video en ontdek hoe belangrijk Jong VolkerRail voor ons is.

Starters en trainees

Ook als starter of trainee liggen bij VolkerRail de kansen voor het oprapen. Er liggen genoeg uitdagingen voor je klaar waar jij direct mee aan de slag kunt! Met behulp van goede begeleiding leer jij jezelf in no-time ontwikkelen als professional en draag je direct bij aan de doelen die wij als bedrijf nastreven. 

Wil jij ook lid worden van onze jongerenvereniging of als starter of trainee aan de slag? Solliciteer dan op één van onze vacatures of stuur een open sollicitatie, dan zien we je binnenkort!