icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq

Opleiding & ontwikkeling

Opleiding en ontwikkeling van medewerkers staat bij VolkerRail hoog op de agenda. Als medewerker van VolkerRail wordt je gestimuleerd om jaarlijks de benodigde opleidingen en/of trainingen te volgen. Dit komt tenslotte niet alleen ten gunste van jou als medewerker, maar ook ten gunste van het bedrijf!

Certificeringen vakmensen

Om al onze vakmensen goed opgeleid en gecertificeerd te houden zijn onze collega’s van de afdeling Opleidingen dagelijks in de weer om de benodigde trainingen en certificeringen te plannen en organiseren.

Railcenter

Voor het opleiden van onze vakmensen werken we nauw samen met Railcenter. Bij het Railcenter bieden ze opleidingen en (her)certificeringen die direct toepasbaar zijn voor onze vakmensen.

VolkerWessels Academy

Niet alleen binnen VolkerRail zijn veel opleidingsmogelijkheden. Juist binnen VolkerWessels bouwen wij samen aan wonen, werken en mobiliteit. Toonaangevende projecten worden gerealiseerd door kundige en gemotiveerde medewerk(st)ers.

Om die kundigheid en motivatie op een hoog niveau te houden, biedt de VolkerWessels Academy programma's aan voor medewerkers van de bedrijven van VolkerWessels zodat zij zich continu kunnen blijven ontwikkelen. Daarmee blijven zij bouwen, ook aan hun eigen toekomst.

Meer weten over de VolkerWessels Academy? Klik dan hier.