icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Stage of afstuderen

Bij VolkerRail vinden we het belangrijk om onze kennis over te dragen aan een nieuwe generatie. Koffie halen en kopietjes maken behoort dus zeker niet tot jouw takenpakket als stagiair. Als stagiair bij VolkerRail krijg je de vrijheid om met jouw eigen ideeën aan de slag te gaan en écht een verschil te maken. Met jouw initiatieven wordt echt iets gedaan en jouw stageverslag verdwijnt niet zomaar in een la. Ben jij er klaar voor om bij VolkerRail je eerste stappen te zetten in de praktijk?

Stagelopen of afstuderen bij VolkerRail

We vinden het belangrijk dat de kennis en kunde van onze mensen wordt overgedragen aan jonge mensen. Tenslotte ben jij onderdeel van de toekomst! We vinden het belangrijk om jong talent te enthousiasmeren voor een stage of afstudeerplek in de spoorsector. Bovendien biedt stagelopen of afstuderen bij één van de bedrijven van VolkerWessels mooie kansen. Veruit de meeste studenten die bij ons stagelopen komen later terug om als starter bij ons aan de slag te gaan.

Om jong talent te bereiken kun je ons regelmatig vinden op Hogescholen en Bedrijvendagen. Samen met jou gaan wij graag het gesprek aan over een uitdagende opdracht binnen ons dynamisch bedrijf. Ook plaatsen we regelmatig stagevacatures op onze vacaturepagina. Afhankelijk van of je interesse hebt in stage- of een afstudeeropdracht, werken wij met een marktconforme vergoeding.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling Recruitment, via vacature@volkerrail.nl.

Uiteraard mag je ons ook een open sollicitatie sturen, dit mag via deze link.

Ontwikkelkansen bij VolkerRail

Wij komen graag in contact met MBO, HBO en WO studenten in elke fase van hun studie. Gelet op de ontwikkeling van VolkerRail bestaan er interessante kansen voor studenten die een technische of business gerelateerde opleiding volgen. Maar ook studenten civiele techniek, werktuigbouwkunde, IVK en technische natuurkunde zijn voor VolkerRail interessant.

Vind jij het fijn om in een informele sfeer te werken, binnen kleine teams, waar je veel vrijheid krijgt en de kans om jezelf te ontwikkelen? Ben je enthousiast en gedreven en heb je een zelfstandige werkhouding? Dan ben jij bij VolkerRail helemaal op je plek! Wij denken graag in termen van win-win en in het creëren van kansen voor studenten en daarmee voor onze eigen organisatie.

SBB erkenning

VolkerRail beschikt over de SBB erkenning. Dit houdt in dat we een erkend leerbedrijf zijn voor MBO-studenten. Als MBO-student kun je dus met een gerust hart bij VolkerRail in de leer gaan om je theorie in de praktijk te brengen!

Bouwen aan Nederland

Van oorsprong zijn we gespecialiseerd in bouw en onderhoud van het spoor, tegenwoordig doen we veel meer. We zijn onderdeel van VolkerWessels, een concern waarbinnen meer dan honderd bedrijven zijn verenigd. We zijn goed in engineering en uitvoering van vele belangrijke infrastructurele werken in Nederland. Daarbij spelen diverse functies een belangrijke rol. Van technisch projectleider tot business controller, van ICT-professional tot werkvoorbereider en van inkoper tot manager. Daarnaast kent VolkerRail ook een groot aantal uitvoerende functies, zoals monteur of machinist op grote machines, onze "rijdende fabrieken".

Onze website geeft een overzicht van wie we zijn en de projecten waar wij onze naam aan verbinden. Zo divers als onze bedrijfsactiviteiten zijn, zo divers zijn de stagemogelijkheden.

Student Connection

Jonge werknemers zijn essentieel voor de toekomst van ons bedrijf. Daarom investeren wij via Student Connection graag in onze studenten. Ze krijgen de kans om te netwerken binnen hun eigen (stage)bedrijf maar ook binnen verschillende andere VolkerWessels-ondernemingen. Daarnaast krijgen ze interessante trainingen aangeboden.

Dit alles gebeurt in de vorm van events die twee keer per semester worden gehouden. Deze events worden georganiseerd door een combinatie van VolkerRail, Vialis, van Hattum en Blankevoort en VolkerWessels Infra Competence Centre. Met deze events bieden we onze studenten graag mogelijkheden om zichzelf binnen ons bedrijf te ontwikkelen.