HomeWerken bijStarters & Trainees

Starters & Trainees

Bij VolkerRail zijn we met regelmaat op zoek naar starters of trainees. Mocht je als net afgestudeerde interesse hebben in de mogelijkheden die VolkerRail jou te bieden heeft en zie je geen passende vacature op onze vacaturepagina? Stuur ons dan een open sollicitatie, voorzien van een korte motivatie waar je naar op zoek bent, dan nemen wij contact met je op!

Jong VolkerRail

Jong VolkerRail is het netwerk van en voor VolkerRailers, t/m 35 jaar, met een HBO- of WO-opleiding. Jong VolkerRail organiseert werkbezoeken, zowel binnen als buiten ons bedrijf, netwerk- en discussiebijeenkomsten en workshops.

 

Niet alleen om kennis te maken met de breedte van VolkerRail en te netwerken, maar juist ook om het kennisniveau te verhogen. Zo draagt Jong VolkerRail actief bij aan de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers en aan bedrijfsontwikkelingen. Dit laatste in de vorm van (LEAN-)projecten, waarbij speciale Jong VolkerRail-teams in een korte tijd bedrijfsspecifieke uitdagingen aanpakken. Kortom: een netwerk waarbij je jonge collega's op een informele manier leert kennen én veel leert over ons bedrijf en de (rail-) infrabranche.

+