icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq

Verhalen van collega's

Ruim 1200 collega's kunnen vertellen hoe het is om bij VolkerRail te werken. Hier vind je verhalen van collega's. Klik op onderstaande video's voor een inkijkje in onze wereld. Scroll naar beneden om ook de blogs van collega's te lezen. Werken bij VolkerRail: Iets voor jou?

VES

Brug- en sluisspecialisten Alex en Johan

Bij VolkerRail voeren we niet alleen werk uit aan het spoor, ook werken we aan grote bruggen en sluizen. Onze collega's van bedrijfsonderdeel Volker Engineering Structures (VES) zijn gespecialiseerd in renovatie- en onderhoudswerk aan bruggen en sluizen. Monteurs Alexander en Johan vertellen hoe het is om binnen VolkerRail te werken aan deze kunstwerken en laten je zien hoe dat eraan toe gaat. Kijk de video hier.

werkvoorbereiders nina kenny

Werkvoorbereiders Nina en Kenny

We stellen je voor aan twee van onze Werkvoorbereiders: Nina en Kenny. Als Werkvoorbereider ben jij dé onmisbare schakel tussen het werk binnen en buiten. Het werk van een Werkvoorbereider is nooit saai. Het ene moment ben je in overleg met een uitvoerder, het volgende moment ben je allerlei spoedklussen aan het coördineren. Hoewel je misschien denkt dat je als Werkvoorbereider enorm veel technische kennis nodig hebt, hoef je die kennis niet altijd vooraf met je mee te brengen. Die kennis kun je ook tijdens je werk opdoen en hierover vertelt Nina je meer in de video. Klik hier en bekijk hem snel!

Beheerder Seinwezen_Martin

Beheerder Seinwezen - Martin

Zie hier onze collega Martin. Martin is Beheerder Seinwezen, een uitdagend beroep waarin technisch inzicht en oplossend vermogen onmisbaar zijn. In de nieuwe contractsvormen binnen het spoor is de rol van (Hoofd) Monteur gewijzigd naar Beheerder. Als Beheerder Seinwezen ben je voor een contractgebied verantwoordelijk voor het uitvoeren van inspectie -, onderhoud-  en storingsherstelwerkzaamheden binnen het techniekveld Seinwezen. Klik hier en bekijk Martin's passie voor techniek. 

Beheerder Baan_Fred

Beheerder Baan - Fred

En dit is Fred. Fred is Beheerder Baan, een functie waarin kwaliteit, daadkracht en veiligheid centraal staan. De functie van (Senior) Monteur Baan wordt binnen VolkerRail Beheerder Baan genoemd. Een functie met veel vrijheid. Je gebruikt je vakmanschap om ervoor te zorgen dat de treinen kunnen blijven rijden. Om de functie van Beheerder Baan te vervullen, is het belangrijk dat je een opleiding op MBO, webniveau 3 of 4 (voorheen MTS) richting Elektrotechniek hebt gevolgd en in het bezit bent van rijbewijs B. Klik hier en ontdek meer over Fred en zijn werk.

Fuat

Beheerder Energievoorziening - Fuat

Ontmoet Fuat. Fuat is Beheerder Energievoorziening, een dynamisch beroep waarin je je volop kunt ontwikkelen. Werken met hoogspanning vraagt om vakmanschap. Vakmanschap dat je bij ons volop kunt ontwikkelen. Want naast veiligheid staat innovatie voorop bij VolkerRail. Klik hier om meer te horen over dit mooie beroep bij VolkerRail.