icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Welkom bij VolkerRail!

Bij VolkerRail zijn we blij dat jij ons team komt versterken. Onze nieuwe collega's heten we van harte welkom met een uitgebreide introductiebijeenkomst op het hoofdkantoor in Vianen. Daarnaast organiseren we onze Winterschool, dé plek voor ontmoeting.

Kennismaking

Tijdens deze bijeenkomst stellen we je voor aan de stafafdelingen, word je ontvangen door één van onze zes directieleden en krijg je de gelegenheid om ook andere nieuwe collega's te ontmoeten. Op deze manier leer je zowel het bedrijf als de mensen met wie je gaat werken beter kennen. De introductiebijeenkomst wordt afgesloten met het maken van een leuke foto als aandenken aan jouw start bij #TeamVolkerRail. Wil jij ons team ook komen versterken? Kijk snel bij onze vacatures.

De enige echte Winterschool

Een fenomeen binnen VolkerRail: onze Winterschool. Alle collega's laten één dag per jaar hun eigen werk liggen om elkaar te ontmoeten op de Winterschool. Het organiserend comité slaagt er altijd in om een mooi programma rondom één thema samen te stellen. In 2017 was het thema: Het goud van de werkvloer. Het welzijn van onze medewerkers stond centraal. Er waren workshops over oa. een gezonde werkhouding, reanimeren en gezonde voeding. Kijk hier voor een vlog over de Winterschool 2017. Meer zien? Klik op de afbeelding hiernaast.