icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Als zelfstandige aan de slag

Bij VolkerRail bieden we jou de kans om carrière te maken in een bijzonder brede branche. Of je nou ervaring hebt op technisch of civiel gebied, of je bent een ster in het maken van rapportages. Bij ons vind je de baan waar je naar op zoek bent!

Wil jij liever zelf de regie houden over je agenda en je eigen klussen indelen zodat je zelf kunt bepalen waar, wanneer en hoe je jouw werk indeelt? Ook dat kan bij VolkerRail! Bij VolkerRail krijg je de mogelijkheid om als zelfstandige aan de slag te gaan via Brainnet.

Bij het inhuren van zelfstandigen dienen opdrachtnemer en opdrachtgever te voldoen aan bepaalde wet- en regelgeving. Dit kan leiden tot onnodige complexiteit. VolkerRail wil er zeker van zijn dat alle inhuur van zelfstandige voldoet aan de wettelijke inhuureisen. Niet alleen bij aanvang maar ook gedurende de opdracht. Zo zorgen we er samen voor dat de samenwerking zo optimaal mogelijk kan verlopen.

Brainnet

Brainnet is marktleider in Nederland op het gebied van het efficiënt inrichten van inhuurprocessen en het beheren van flexibele schillen. Brainnet regelt in opdracht van VolkerWessels het totale administratieve proces rondom externe inhuur. Als onderdeel van VolkerWessels regelt Brainnet dit dus ook voor VolkerRail. Concreet betekent dit dat Brainnet:

  • de (online) registratie verzorgt;
  • de inleenovereenkomst opstelt;
  • de betalingen verzorgt.

Met een soepel online administratief proces en een snelle uitbetaling van facturen kun jij zo optimaal mogelijk werken. Wij zorgen ervoor dat je inhuurdossier voldoet aan alle wettelijke eisen. Lijkt het je wat om onderdeel van #team volkerrail te worden? Meld je dan nu als zelfstandige bij ons aan via een open sollicitatie formulier en geef aan dat je graag via Brainnet als ZZP’er bij ons aan de slag wil.