icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq
Nieuws · 25 januari 2018

Combinatie ViVo gestart met werkzaamheden Haringvlietbrug

VolkerRail is in samenwerking met Van Oord en KWS, mede-ondernemingen van VolkerWessels, gestart met het herstellen van de Haringvlietbrug. In een periode van twee weekenden zullen onder andere werkzaamheden aan de voegen worden uitgevoerd.

Aanvullende werkzaamheden

Vorig jaar werd duidelijk dat de Haringvlietbrug (A29) met spoed hersteld moest worden. Na het fixeren van de voegplaten zijn de eerste herstelwerkzaamheden gestart. Ook werd duidelijk dat aanvullende verstevigingswerkzaamheden nodig waren om de brugveilig toegankelijk te houden voor verkeer.

Nauwe samenwerking

Dankzij de nauwe samenwerking met Rijkswaterstaat en de verschillende expertises binnen de VolkerWessels-ondernemingen verloopt het werk voorspoedig. In februari zal worden gestart met verstevigingswerkzaamheden.