icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq
Nieuws · 31 augustus 2017

Update project BBV Den Haag

De werkzaamheden op project BBV Den Haag zijn in volle gang. Deze maand is er onder andere een 9-daagse buitendienststelling geweest bij station Den Haag Holland Spoor en Schiedam, waar onze mensen druk bezig zijn geweest met een grootschalige wissel- en spoorvernieuwing. De werkzaamheden worden uitgevoerd onder leiding van Mario Pieper, onze projectleider.

-® Marina Kemp - VolkerRail Den Haag 00026.jpg

Enorm

BBV Den Haag is een enorm project dat wordt uitgevoerd op verschillende locaties. BBV staat voor BovenBouwVernieuwing, wat inhoudt dat er tijdens het gehele project één op één wissels en spoor vernieuwd worden, de bestaande infra blijft hetzelfde. Naast de wissels en sporen vinden ook werkzaamheden aan de ondergrondse infra (kabels en leidingen), de beveiligingsinstallaties en de bovenleiding plaats.

BBV Den Haag 2

Nog niet klaar

Onze mensen zijn in week 23 gestart met de uitvoering op station Den Haag Mariahoeve. Hierna volgde Den Haag Centraal Station in week 27, met de laatste buitendienststelling van maar liefst 9 dagen bij Den Haag Holland Spoor en Schiedam. Maar klaar met de werkzaamheden zijn onze mensen nog niet. In week 37 vinden er buitendienststellingen en werkzaamheden plaats in Den Haag Holland Spoor en Rijswijk, in week 41 vindt er een buitendienststelling plaats in Den Haag Mariahoeve en Holland Spoor en de laatste buitendienststelling van dit omvangrijke project zal plaatsvinden in week 49 van dit jaar in Den Haag Laan van Nieuw Oost-Indië, ook hier zullen sporen en wissels worden vernieuwd.