icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 24 oktober 2018

Werkzaamheden emplacement Zaandam-Uitgeest gestart

Ons team is opnieuw gestart met werk op het emplacement tussen Zaandam en Uitgeest. Daar worden de komende weekenden verschillende werkzaamheden uitgevoerd.

Uitvoeringsperiode

Het afgelopen weekend is de uitvoering begonnen. Vrijdagnacht ging het spoor buiten dienst en sinds zaterdagochtend vroeg zijn onze mensen begonnen met de vernieuwing van drie bovenleidingbalken. Deze zijn nodig om de draden aan op te hangen en de grootste bovenleidingbalk was maar liefst 23 meter lang. Daarnaast zijn twee SRW-kranen ingezet voor de vernieuwing van drie wissels.

 

De komende periode zal het werk verder worden voortgezet. In week 43 en 45 voeren we soortgelijke werkzaamheden uit op hetzelfde emplacement. In week 49 voeren we ook soortgelijk werk uit, dit zal plaatsvinden in Wormerveer.