Zoeken

VolkerRail 12e plek Beste Werkgevers Award 2014

Op 7 oktober is de Beste Werkgevers Award 2014 uitgereikt. Het was al bekend dat VolkerRail de Top 50 van beste werkgevers met meer dan 1.000 werknemers had gehaald. Op welke plek we uiteindelijk zouden eindigen, bleef tot het laatste moment spannend. Jennifer Smits was vanuit VolkerRail HR aanwezig bij de uitreiking.    

BW logo genomineerd_2014.jpg

Medewerkerstevredenheidsonderzoek 2014

Het onderzoek is door Intermediair en Effectory ontwikkeld om goed werkgeverschap in Nederland te stimuleren. De filosofie hierachter is dat organisaties die goed in contact staan met hun medewerkers, beter presteren en hoger scoren op werkbeleving. VolkerRail heeft mede door de goede resultaten van het medewerkerstevredenheidsonderzoek van april 2014 meegedaan aan deze verkiezing.

Na een drietal presentaties over bevlogenheid, over hoe zet je medewerkers in hun kracht en over goed werkgeverschap binnen employer branding, werden de prijzen Beste Werkgever 2014 per sector uitgereikt, dit jaar voor het eerst. Daarna werd overgegaan tot de verkiezing Beste Werkgever 2014 bedrijven “minder dan 1.000 medewerkers”. Dit is geworden ZLM verzekeringen uit Goes. De verkiezing Beste Werkgever 2014 bedrijven “meer dan 1.000 medewerkers” volgde daarop en dit is geworden Stichting Buurtzorg uit Almelo. 

 

Jennifer Smits: "Het was al bekend dat VolkerRail was gekwalificeerd als één van de Beste Werkgevers van Nederland en dat we bij de top 50 zaten, maar op welke plaats wij uiteindelijk zouden eindigen was nog onbekend. Uiteindelijk behaalde VolkerRail de 12e plaats, met een Beste Werkgevers Score van 7,5% en een score op bevlogenheid en/of betrokken medewerkers van 91,0%. Dit zijn zeer mooie resultaten waar we als bedrijf bijzonder trots op mogen zijn. Uiteindelijk zijn het de medewerkers, VolkerRailers, die voor dit resultaat hebben gezorgd en VolkerRail als bedrijf op deze wijze waarderen."