Zoeken
web_20210324-095656_SV6059.jpg

Wij zijn echte spoorbouwers

Dit doen we iedere dag met ruim 1000 gepassioneerde collega's

We zorgen ervoor dat reizigers veilig van A naar B kunnen

Met zijn allen werken we elke dag hard aan een veilige en duurzame railinfrastructuur. We bouwen, onderhouden en vernieuwen het spoornetwerk van Nederland, om zo de mobiliteit in ons land mogelijk te maken. Veilig onderweg, daar doen we het voor!

IJzersterk in wat we doen

Spoorbouw

Voor nieuwbouw of vernieuwing (grondige renovatie) van spoor in Nederland is VolkerRail de juiste partij. Lees hier meer over wat we doen op het gebied van spoorbouw.

Tram & Metro

Dwars door de stad of eronderdoor. Hoewel het technisch gezien misschien niet veel verschilt van het spoor, komt er bij aanleg en onderhoud van tram- en metrolijnen toch wat meer kijken.

Industriespoor

Drie decennia lang heeft VolkerRail ervaring in de aanleg en onderhoud van kraanbanen. Overal waar ze van toepassing zijn voor opslag, van de hal van een constructiewerkplaats tot de grootste complexen, is VolkerRail te vinden.

Asset Management

Optimale beschikbaarheid door het totale beheer en onderhoud van een object. Steeds meer opdrachtgevers vertrouwen dit aan de markt toe. VolkerRail speelt hierin een leidende rol.

Innovaties

Voor alle markten die we bedienen geldt dat innovatie een belangrijke drijfveer is. We bouwen op diepgaande expertise en ervaring, maar zijn altijd op zoek naar vernieuwing.

Overige diensten

VolkerSafeGuard is sinds 2002 de spin in het web als het gaat om het co├Ârdineren van incidentmeldingen en is het gehele jaar 24/7 voor u beschikbaar.

web_20190709-121158_SV5728.jpg

Werken bij VolkerRail

Werk je bij VolkerRail, dan maak je deel uit van een hecht team. We zijn vakmensen die nauw met elkaar samenwerken en samen iets moois neerzetten. We vertrouwen niet alleen op elkaars expertise, maar staan er ook voor open om van elkaar te leren. Door te leren en ontwikkelen kunnen we als bedrijf blijven vernieuwen. We nemen samen de verantwoordelijkheid voor ons werk. We werken ten slotte veilig, of we werken niet. Betrokkenheid van collega's onderling en vrijheid in je werk is wat ons als bedrijf kenmerkt. Iets voor jou? Lees dan verder!

Ontdek de vacatures