Zoeken

VolkerRail opnieuw genomineerd voor Beste Werkgevers Award

De genomineerde organisaties voor Beste Werkgever 2016 zijn bekend. 60 organisaties uit de profit- en non-profitsector maken kans om Beste Werkgever van Nederland te worden. De uitslag van de verkiezing, jaarlijks gehouden door Effectory en Intermediair, zal op 4 oktober 2016 bekend worden gemaakt.   VolkerRail is voor het derde jaar op rij genomineerd in de categorie 'profit met meer dan 1000 medewerkers'. In 2014 en in 2015 werd VolkerRail 12e in de ranglijst van Beste Werkgevers. 

Medewerkers bepalen de uitslag

Het Beste Werkgeversonderzoek is het grootste en meest betrouwbare onderzoek van Nederland en is ontwikkeld om een objectief oordeel te vellen over werkgeverschap in Nederland. De uitslag van het onderzoek is gebaseerd op het oordeel van eigen medewerkers. Zij beantwoordden tijdens het jaarlijkse medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) vragen over de volgende punten:

  • mate van trots op de organisatie
  • mate waarin medewerkers achter de doelen van de organisatie staan
  • ruimte en kansen om als medewerker optimaal te presteren
  • waardering voor de prestaties van medewerkers
  • tevredenheid over de organisatie
  • tevredenheid over de werkzaamheden

 

De Beste Werkgevers Score bestaat uit een gemiddelde van bovenstaande punten. VolkerRail scoort boven het branchegemiddelde (categorie Bouw en Infrastructuur) en is genomineerd voor Beste Werkgever 2016.

Trots op nominatie

VolkerRail is trots op de nominatie voor de Beste Werkgevers Award. De mooie resultaten tonen aan dat onze medewerkers over het algemeen bovengemiddeld tevreden zijn over VolkerRail als werkgever. Ook geeft het onderzoek zicht op verbeterpunten waar we als organisatie aan kunnen werken om een nog betere werkgever te worden. Dat doen we graag. We willen immers optimaal werken aan de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de Nederlandse infrastructuur. Tevreden medewerkers zijn essentieel voor de beste resultaten!