Zoeken
Directie VolkerRail 2023

Onze Directie

Maak kennis met onze directie

Ben Hendriks

Ben Hendriks

Hallo, mijn naam is Ben Hendriks. Als algemeen directeur ben ik samen met het directieteam verantwoordelijk voor de prestaties van VolkerRail, de continuïteit van ons bedrijf en het bereiken van de afgesproken doelstellingen. Sinds 1999 ben ik al een VolkerRailer! Ik heb een tussenstapje gemaakt van 1,5 jaar buiten de spoorsector. Binnen VolkerRail heb ik eerst bij Services Utrecht gewerkt op het bedrijfsbureau. Mijn “tweede leven” bij VolkerRail speelde zich eerst af bij informatiemanagement en daarna heb ik in de projectenhoek een aantal projecten mogen calculeren en uitvoeren. Sinds 2013 maak ik onderdeel uit van het directieteam. Mijn focus ligt op het behoud en uitbouwen van ons vakmanschap, zowel de techniek, als de werving en voorbereiding. Daarnaast is het (financieel) in control zijn en daarmee een voorspelbaar resultaat kunnen tonen één van mijn speerpunten.

Seraf de Bekker

Seraf de Bekker

Hallo, mijn naam is Seraf de Bekker. Als financieel directeur ben ik medeverantwoordelijk voor het bepalen en uitvoeren van de strategie van VolkerRail. Sinds de zomer van 2022 ben ik werkzaam bij VolkerRail en sinds 1 juni 2015 al bij VolkerWessels. Hierbij waren mijn werkzaamheden eerst 3,5 jaar op het hoofdkantoor binnen de afdeling Corporate Development en daarna 4 jaar als financieel directeur bij Vialis. Voor mijn periode bij VolkerWessels heb ik 10 jaar bij PwC gewerkt. De aankomende tijd heb ik de focus op het vergroten van onze financiële voorspelbaarheid en gezonde orderportefeuille. Dit kan alleen met de juiste focus en aandacht voor onze mensen, die uiteindelijk het verschil maken in onze projecten en contracten.

Twan Verhallen

Twan Verhallen

Hallo, mijn naam is Twan Verhallen. Als operationeel directeur ben ik samen met het operationeel team verantwoordelijk voor; onze onderhoudscontracten en projecten, onze materieeldienst en planning & capaciteit. Ik ben al sinds 1999 werkzaam bij VolkerWessels en sinds 1 november 2022 officieel werkzaam voor VolkerRail. Ik ben met name actief geweest in de grote integrale projecten, zoals: de Betuweroute, HSL, de aanpassing rondweg Den Bosch, de Omlegging van de Zuid-Willemsvaart en NoorderSpoort. VolkerRail is een mooi bedrijf waar de onderhoudscontracten en de projecten centraal moeten staan. Door de krachten van de verschillende afdelingen nog beter te gaan bundelen en door mensen bij elkaar te brengen, te coachen en ze in hun kracht te zetten, ben ik ervan overtuigd dat we nog succesvoller zullen zijn. Wij zijn op deze manier klaar voor de toekomst.

Peter van Steensel

Peter van Steensel

Hallo, mijn naam is Peter van Steensel. Als directeur verwerving & ontwerp ben ik verantwoordelijk voor tendermanagement & calculatie, engineering, assetmanagement, project & contractbeheersing en BIM & data-analyse. Kort gezegd ben ik verantwoordelijk voor de mensen en het proces dat leidt tot verwerving van de juiste projecten en contracten en voor een juiste invulling van de daaropvolgende ontwerpfase. Ik ben sinds 1 oktober 2010 werkzaam voor VolkerRail. Ik startte als hoofd engineering en ik ben daarna doorgegroeid naar manager. Gedurende de jaren heb ik geodesie, projectbeheersing en assetmanagement als verantwoording erbij gekregen. Sinds januari 2023 is hier ook de tenderfase aan toegevoegd in de functie directeur verwerving & ontwerp. De komende periode hou ik mij bezig met het aanbrengen van focus op de projecten en contracten die we willen gaan beetpakken in de juiste balans, efficiency & werksfeer. Ook richt ik mij op het verbeteren van de activiteiten die we doen. In het bijzonder omtrent contractmanagement, onderhoudsmanagement, integraliteit in tender en ontwerp en planning en beheersing over het gehele proces.