Zoeken

VolkerRail 100% aandeelhouder van RailCom

RailCom, specialist op het gebied van telematica binnen de infra, was tot eind 2014 een 50/50 deelneming tussen VolkerWessels Telecom en VolkerRail. Per 1 januari 2015 is VolkerRail de enige aandeelhouder van RailCom BV.

RailCom opereert als telematicaspecialist op het snijvlak van telecommunicatie en IT (alles op het gebied van netwerken). RailCom beschikt over een 24x7 incidentencentrum dat actief is voor veel VolkerWessels bedrijven. Zie voor meer informatie www.railcom.nl

 

De toevoeging van de RailCom activiteiten biedt VolkerRail de mogelijkheid om gezamenlijke klanten meer integraal te bedienen. Voor RailCom biedt dit nieuwe mogelijkheden om in hun professionaliseringsslag de expertise van VolkerRail in te zetten.

Zowel RailCom als VolkerRail zijn blij met deze ontwikkeling. Het biedt over en weer de kans van elkaars ervaring gebruik te maken en elkaar in operationele en commerciële zin te versterken. “Waar mogelijk proberen wij de activiteiten te integreren en waar nodig zullen wij vanuit onze eigen expertise blijven handelen.”