Zoeken

VolkerRail genomineerd voor Beste Werkgevers Award 2014

De 100 organisaties die genomineerd zijn voor de Beste Werkgevers Awards 2014 zijn bekend. Vijftig organisaties in de categorie 1.000 of meer medewerkers en vijftig organisaties in de categorie minder dan 1.000 medewerkers maken kans op de felbegeerde titel ‘Beste Werkgever van Nederland’. VolkerRail is een van de genomineerde bedrijven in de categorie 1.000 of meer medewerkers.

BW logo genomineerd_2014.jpg

Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de veertiende keer uitgevoerd door Effectory en Intermediair om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Aan het onderzoek hebben 366 organisaties deelgenomen.

 

De positie die organisaties op de ranglijst krijgen is gebaseerd op het oordeel van de eigen medewerkers over het goede werkgeverschap van de organisatie: de Beste Werkgevers Score. Deze score bestaat uit een gemiddelde van de tevredenheid over de organisatie, de tevredenheid over de werkzaamheden, trots op de organisatie en achter de doelen staan, het bieden van ruimte en kansen om medewerkers optimaal te laten presteren en het tonen van waardering aan medewerkers voor hun prestaties. Er zijn awards voor organisaties met de hoogste scores en awards voor bedrijven die het sterkst zijn gestegen ten opzichte van de meting van vorig jaar.

Op dinsdag 7 oktober maken Effectory en Intermediair bekend wie zich de Beste Werkgevers van Nederland mogen noemen in de twee bovengenoemde categorieën.

 

Een overzicht van alle genomineerde bedrijven : www.beste-werkgevers.nl/genomineerden.