Zoeken

VolkerRail genomineerd voor Beste Werkgevers Award 2015

De 100 organisaties die kans maken op de titel ‘Beste Werkgever van Nederland’ zijn bekend. De 100 genomineerden zijn onderverdeeld in organisaties met meer en organisaties met minder dan 1.000 medewerkers. VolkerRail is genomineerd in de categorie meer dan 1.000 medewerkers. In 2014 werd Volkerrail 12e in deze categorie.

BW-logo-basis_2015_genomineerd.jpg
BW-logo-basis_2015_genomineerd.jpg

Beste Werkgevers Onderzoek
Het Beste Werkgevers Onderzoek is het grootste en meest betrouwbare onderzoek van Nederland en is ontwikkeld om een objectief oordeel te vellen over werkgeverschap in ons land. Dit jaar beoordeelden 314.218 medewerkers hun werkgever. Alle organisaties hebben een op maat gemaakt medewerkersonderzoek of quickscan laten uitvoeren onder hun medewerkers. De uiteindelijke positie in de top 50 wordt bepaald door de Beste Werkgevers Score.

 

Beste Werkgevers Score
In ieder onderzoek zijn zes vragen opgenomen waarmee wordt aangetoond hoe goed een organisatie haar medewerkers in staat stelt om optimaal te presteren. Deze Beste Werkgevers Score bestaat uit een gemiddelde van de organisatietevredenheid, tevredenheid over de werkzaamheden, organisatietrots, achter de organisatiedoelen staan, kansen krijgen om optimaal te presteren en het krijgen van waardering. De nominatie van Volkerrail is gebaseerd op de resultaten van het medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) dat VolkerRail jaarlijks uitvoert onder alle medewerkers.


Op dinsdag 6 oktober maken Effectory en Intermediair bekend wie zich de Beste Werkgevers van Nederland mogen noemen in de twee bovengenoemde categorieën.

 

Overzicht van alle genomineerde bedrijven.