Zoeken

VolkerRail prolongeert 12e plek Beste Werkgevers Award 2015

VolkerRail heeft voor de tweede keer op rij tijdens de verkiezing Beste Werkgever 2015 “meer dan 1.000 medewerkers” de 12e plaats behaald. Dit werd op 6 oktober bekend gemaakt tijdens het Beste Werkgevers Event in Theater Amsterdam. De verkiezing, jaarlijks gehouden door Effectory en Intermediair, leverde nog meer winnaars in andere branches en eervolle vermeldingen op.

Beste_Werkgevers_logo_2015 PNG (2).png
Beste_Werkgevers_logo_2015 PNG (2).png

Met een Beste Werkgevers Score van 7,9 is Talen Vastgoedonderhoud de lijstaanvoerder binnen de branche ‘Bouw en infrastructuur’. Met Dura Vermeer Beton- en Waterbouw (7,7) en VolkerRail (7,5) de is de top drie compleet. Ter illustratie, het landelijk gemiddelde ligt op een 6,9.

Het was al bekend dat VolkerRail was gekwalificeerd als één van de Beste Werkgevers van Nederland en dat we bij de top 50 zaten, maar op welke plaats wij uiteindelijk zouden eindigen was nog onbekend. Uiteindelijk behaalde VolkerRail de 12e plaats, met een Beste Werkgevers Score van 7,5% en een score op bevlogenheid en betrokken medewerkers van 91,3%.

 

Dit zijn zeer mooie resultaten waar we als bedrijf bijzonder trots op mogen zijn. Uiteindelijk blijven het de medewerkers, VolkerRailers, die voor dit resultaat hebben gezorgd en VolkerRail als bedrijf op deze wijze waarderen.

 

Bedrijfsprofiel van VolkerRail op de site van Beste Werkgever:

http://www.effectory.nl/kennis/blog/complete-uitslag-beste-werkgevers-2015/#

http://beste-werkgevers.effectory.nl/beste-werkgevers/plus1000/volkerrail/