Zoeken

VolkerRail opnieuw uitgeroepen tot Beste Werkgever

VolkerRail is wederom uitgeroepen tot Beste Werkgever 2019-2020. In het jaarlijkse Beste Werkgeversonderzoek van Effectory beoordeelden bijna 450.000 medewerkers hun werkgever. De best scorende organisaties krijgen het ‘Beste Werkgevers Keurmerk’: Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap.

1 ster NL.png
BWG 2019.jpg

Concernkracht

Samen met maar liefst acht bedrijven van het VolkerWessels-concern mogen we het komende jaar het keurmerk Beste Werkgever uitdragen:

Bouwbedrijf Wessels Zeist ***
De Groot Vroomshoop ***
VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling ***
VolkerWessels Bouwmaterieel **
Koenen-Rottinghuis-Reitsma *
Visser & Smit Bouw *
De Mors *
Volker Stevin Materieel *

Samen met deze bedrijven scoort VolkerRail gemiddeld het hoogste op zes elementen: werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent.

Beste Werkgevers is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Organisaties met een Beste Werkgevers keurmerk worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor potentiële nieuwe collega's het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.