Zoeken

VolkerRail zesde in lijst Beste Werkgevers Award 2016

Gistermiddag zijn in Amsterdam de Beste Werkgevers Awards 2016 uitgereikt. In de categorie ‘profit met meer dan 1000 werknemers’ staat VolkerRail dit jaar op de zesde plek! Een mooi resultaat en een duidelijke stijging ten opzichte van vorig jaar. Toen eindigden we als 12e. In de top 10 van 2016 staan verder grote namen als Ikea, Schiphol Groep en ASML.  

Beste Werkgevers Score

De verkiezing, jaarlijks gehouden door Effectory en Intermediair, is het grootste en meest betrouwbare onderzoek van Nederland naar goed werkgeverschap. De Beste Werkgevers Score van VolkerRail is dit jaar een 7,6.

Oordeel van eigen medewerkers

Deze uitslag is gebaseerd op het oordeel van onze medewerkers over het goede werkgeverschap van VolkerRail. Het gaat bij deze score om elementen als tevredenheid over de organisatie, tevredenheid over de werkzaamheden, trots op de organisatie en achter de doelen staan, het bieden van ruimte en kansen om medewerker optimaal te laten presteren en het tonen van waardering aan medewerkers voor hun prestaties.

Trots

We zijn trots op deze score! De mooie resultaten tonen aan dat onze medewerkers over het algemeen bovengemiddeld tevreden zijn over VolkerRail als werkgever. Ook geeft het onderzoek zicht op verbeterpunten waar we als organisatie aan kunnen werken om een nog betere werkgever te worden. Dat doen we graag. We willen immers optimaal werken aan de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de Nederlandse infrastructuur. Tevreden medewerkers zijn essentieel voor de beste resultaten!

 

Meer informatie over deze award staat hier.