Zoeken

VolkerWessels en werkmaatschappijen introduceren nieuw beeldmerk en logo

Vianen, 21 april 2022 – Vanaf vandaag zijn VolkerWessels en (bijna) alle werkmaatschappijen in Nederland te herkennen aan een nieuw beeldmerk en logo en dus ook VolkerRail. In de komende periode zal dit door het hele land zichtbaar worden op onze digitale kanalen, materieel, auto’s, bouwplaatsen en alle andere plekken waar we aan het werk zijn. Deze wijziging stelt ons in staat nog beter te laten zien wat we in huis hebben en dat de werkmaatschappijen gezamenlijk één krachtig concern vormen.

Teams achtergrond.jpg
Beeldmerk_RGB.jpg

Verbonden door een krachtig beeldmerk met behoud van diversiteit en eigen lokale cultuur.

Het nieuwe beeldmerk vindt zijn oorsprong bij Bouwbedrijf Wessels en is aangepast naar de huidige tijd, waarbij de vorm staat voor geborgenheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en vooruitstrevendheid. Het beeldmerk draagt daarmee twee zaken in zich: de rijke historie enerzijds en de drang tot vernieuwing, tot het betreden van nieuwe paden, anderzijds.

Omdat we onze diversiteit en de eigenheid van iedere werkmaatschappij binnen ons concern koesteren, behouden alle werkmaatschappijen in Nederland hun naam en zullen ze herkenbaar zijn aan het nieuwe beeldmerk en de eenduidige stijl.

Dit betekent voor ons dat wij voortaan het nieuwe beeldmerk zullen voeren, in combinatie met een kleine naamswijziging in het logo. Onze werkzaamheden blijven ongewijzigd. Net als voorheen zijn we er trots op dat wij onderdeel zijn van de VolkerWessels familie en met deze toevoeging wordt het voor ons intern en extern nog duidelijker dat wij deel uitmaken vanéén sterk, gezond bedrijf. 

Meer weten https://youtu.be/-_IEiiv0pds