Zoeken

Secundaire arbeidsvoorwaarden

TODO

20190813-110516_SV6779.jpg

CAO & Arbeidsvoorwaarden

Bij VolkerRail kennen we functies binnen en buiten CAO. De functies binnen CAO vallen onder de CAO van de Railinfrastructuur, de CAO RIS. In deze CAO zijn alle arbeidsvoorwaarden vastgelegd. Naast de CAO kennen we ook een bedrijfsregeling. Hierin zijn onder andere een studieregeling, het reglement omtrent ziekteverzuim, reiskostenregeling, bedrijfskleding etc. vastgelegd.

De CAO Railinfrastructuur kent jaarlijks op fulltime basis 25 vakantiedagen en 8 tot 18 roostervrije dag toe. Uitvoerende medewerkers ingedeeld in de salarisschalen 1 t/m 6 hebben recht op 23 roostervrije dagen.

Pensioen

Als medewerker van VolkerRail zijn niet alleen de huidige zaken goed geregeld, maar ook je toekomst is goed geregeld met een pensioenopbouw bij het Spoorwegpensioenfonds. Het spoorwegpensioenfonds staat als één van de betere pensioenfondsen aangeschreven binnen Nederland.

Verzekeringen

Als medewerker van VolkerRail kun je deelnemen aan de collectieve zorgverzekering van IAK of Zillveren Kruis/ Achmea, waarop een bedrijfskorting van toepassing is. Wisseling van werkgever wordt als argument toegestaan om gedurende een lopend jaar te veranderen van zorgverzekeraar. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de collectiviteitskorting bij Alianz, Centraal Beheer/Achmea, KPN en Vodafone.

Terug naar VolkerRail als werkgever