Zoeken

Terugblik: het laatste evenement voor de BBV Rotterdam succesvol verlopen

Het laatste evenement voor de bovenbouwvernieuwing in Rotterdam is succesvol verlopen. Een mooie mijlpaal voor ons team, dat in het afgelopen jaar in totaal 28 grote evenement met succes gerealiseerd heeft.

Uitdagende klus

Het totale project had een enorme omvang en veel verschillende evenementen. Eind vorig jaar stond het projectteam dan ook voor een grote uitdaging: hoe zorgen we ervoor dat we dit werk met genoeg mensen binnen de tijd tot een goed einde brengen? Inmiddels kijkt het team trots terug op hetgeen ze dit jaar met elkaar bereikt hebben. Met meerdere teams van ervaren, betrokken en gedreven collega's is deze uitdagende klus geklaard. Vorige week is het spoor van het laatste evenement met succes terug in dienst gegeven. 

Bijna afgerond

Van de ontwerpfase tot in de voorbereidingsfase en van de uitvoering tot oplevering is er keihard gewerkt om de BBV Rotterdam op tijd en goed af te krijgen. Het werk is inmiddels bijna afgerond. Volgend jaar zullen er nog een aantal werkzaamheden worden verricht, die eerder vanwege de vorst niet konden doorgaan. 

 

We willen ons team bedanken voor hun inzet en zijn trots op het einderesultaat!