Zoeken

Tevreden klant in Terneuzen

Knap werk van onze afdeling Lightrail en Industrie. Zij zijn aan het begin van dit jaar gestart met werkzaamheden op het terrein van Oiltanking Terneuzen.

Toekomstgericht bouwen

Op het terrein van Oiltanking Terneuzen hebben onze mensen 220 meter nieuw spoor gebouwd. Vijftig meter hiervan is gebouwd op een verlaadstation. Daarnaast is er een 1/9 linkswissel ingebracht en is aan het einde van de 220m spoor een stootjuk geplaatst. Op deze manier is het mogelijk om in de toekomst het huidig bestaande spoor aan te laten sluiten op het nieuw gebouwde spoor.

Zeer tevreden

De opdrachtgever is zeer tevreden met het werk dat door onze mensen is uitgevoerd. Uit het klanttevredenheidsonderzoek is gebleken dat zij het afgeleverde werk, de klantgerichtheid en het meedenken in onderhoudsvriendelijke oplossing heeft beoordeeld met een 9. Constructiemanager René van Oiltanking Terneuzen liet weten: “Veel beter kon het niet!”

Vervolgopdracht

Dankzij deze mooie prestatie is ons team gevraagd ook een vervolgopdracht uit te voeren. Het bestaande spoor zullen zij gaan inmeten en corrigeren op basis van de geldende eisen.

Knap werk team!