Zoeken

Update project BBV Den Haag

De werkzaamheden op project BBV Den Haag zijn in volle gang. Deze maand is er onder andere een 9-daagse buitendienststelling geweest bij station Den Haag Holland Spoor en Schiedam, waar onze mensen druk bezig zijn geweest met een grootschalige wissel- en spoorvernieuwing. De werkzaamheden worden uitgevoerd onder leiding van Mario Pieper, onze projectleider.

Enorm

BBV Den Haag is een enorm project dat wordt uitgevoerd op verschillende locaties. BBV staat voor BovenBouwVernieuwing, wat inhoudt dat er tijdens het gehele project één op één wissels en spoor vernieuwd worden, de bestaande infra blijft hetzelfde. Naast de wissels en sporen vinden ook werkzaamheden aan de ondergrondse infra (kabels en leidingen), de beveiligingsinstallaties en de bovenleiding plaats.

Nog niet klaar

Onze mensen zijn in week 23 gestart met de uitvoering op station Den Haag Mariahoeve. Hierna volgde Den Haag Centraal Station in week 27, met de laatste buitendienststelling van maar liefst 9 dagen bij Den Haag Holland Spoor en Schiedam. Maar klaar met de werkzaamheden zijn onze mensen nog niet. In week 37 vinden er buitendienststellingen en werkzaamheden plaats in Den Haag Holland Spoor en Rijswijk, in week 41 vindt er een buitendienststelling plaats in Den Haag Mariahoeve en Holland Spoor en de laatste buitendienststelling van dit omvangrijke project zal plaatsvinden in week 49 van dit jaar in Den Haag Laan van Nieuw Oost-Indië, ook hier zullen sporen en wissels worden vernieuwd.