Zoeken

VolkerRail aanwezig op InfraTech 2019

Met meer dan 650 exposanten is InfraTech het nationaal platform voor de infrasector. Gezamenlijk met Koninklijke VolkerWesselsondernemingen Vialis, VolkerInfra en Van Hattum en Blankevoort is VolkerRail van 15 tot en met 18 januari te vinden op het Tunnelplein tijdens InfraTech 2019 in Rotterdam Ahoy. Je vindt ons in de stand van VolkerTunnel.

Effectief met data

Binnen de Tunnelsector is er veel data beschikbaar maar wordt deze nog niet overal effectief ingezet. Hier komt verandering in. Tijdens de inhoudelijke sessies ‘Datatunnel’ en ‘Voorspelbaar onderhoud’ wordt de InfraTech-bezoeker door onze experts van het samenwerkingsverband VolkerTunnel meegenomen in de wereld van tunnels.

VolkerTunnel

VolkerTunnel is een samenwerkingsverband binnen VolkerWessels dat alle kennis en kunde samenbrengt op het gebied van bouw, renovatie en asset management van tunnels. Binnen deze samenwerking komen verschillende disciplines bij elkaar. De lijnen zijn kort en de gedeelde expertise is groot. Doordat VolkerTunnel alle facetten kent van een tunnel, kan integraal worden gewerkt en optimaal worden aangesloten op de behoefte van de klant. Eén aanspreekpunt: VolkerTunnel. Dit maakt de samenwerking met onze klanten duidelijk, snel en effectief.

Kom ook naar InfraTech

Meld je nu gratis aan. Onze experts praten je graag bij!