Zoeken

VolkerRail schenkt resultaat teambuildingproject aan Bartiméus

VolkerRail heeft een bijzondere schenking gedaan. Tijdens het groot werkoverleg (GWO) dat deze week plaatsvond, stond het onderwerp ‘teambuilding’ centraal. Op een leuke en originele manier is er met het versterken van de teambuilding aan de slag gegaan. De collega’s werden verdeeld in teams en kregen de taak om met elkaar nachtkastjes in elkaar te zetten. Belangrijk hierbij was het letten op de veilig, kwaliteit en uitvoering.

In totaal zijn er maar liefst 62 nachtkastjes in elkaar gezet. De opdracht was niet alleen voor de VolkerRailers een groot succes. Naast het feit dat er bewust werd stilgestaan bij het samenwerken en bij de verbetering hiervan met elkaar, hebben de nachtkastjes ook een duurzaam doel: in plaats van de kastjes alleen voor de teambuilding te gebruiken is besloten ze te schenken aan Bartiméus, een expertise-organisatie die zich inzet voor mensen met een visuele beperking.

Gistermiddag hebben onze collega’s Jack, André, Coen en Roy de nachtkastjes naar Bartiméus gebracht, waar ze door KVGM-manager Wilma zijn overhandigd. Marijke van der Wal van Bartiméus nam de nachtkasjes in ontvangst en liet weten er zeer blij mee te zijn.

Bij VolkerRail doen we ons best om verder te kijken dan het primaire doel alleen, duurzaamheid speelt hierin een belangrijke rol. We kijken tevreden terug op het succesvolle teambuildingproject en wensen Bartiméus en haar cliënten veel plezier met de nachtkastjes.