Zoeken

VolkerRail voor derde jaar op rij in de lijst van Beste Werkgevers

Voor het derde jaar op rij heeft VolkerRail het Beste Werkgevers-keurmerk in ontvangst mogen nemen. Zo’n 450.000 medewerkers beoordeelden hun werkgever in het jaarlijkse medewerkerstevredenheidsonderzoek van Effectory. De best scorende organisaties krijgen het ‘Beste Werkgevers Keurmerk’: Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. We zijn erg blij te zien dat onze medewerkers trots zijn dat ze bij VolkerRail werken. Elf van de twaalf bedrijven die in de sector Bouw- en infrastructuur verkozen zijn tot Beste Werkgever, zijn ondernemingen van VolkerWessels.

Belangrijkste ambassadeurs

De resultaten van het medewerkerstevredenheidsonderzoek tonen aan dat er een aantal onderwerpen zijn die onze mensen belangrijk vinden in hun werk. Je prettig en gewaardeerd voelen op je werkplek staan op de eerste plaats. Daarnaast is het van belang dat de mogelijkheid tot ontwikkeling wordt geboden en dat onze mensen gestimuleerd worden om te blijven leren. Een goede balans tussen werk en privé is bovendien erg belangrijk. We doen er bij VolkerRail dan ook veel aan om onze mensen fit en gezond te houden. Ten slotte zijn onze collega’s de belangrijkste ambassadeurs naar relaties, klanten, de arbeidsmarkt en elkaar.

Naast VolkerRail zijn er nog tien andere VolkerWessels ondernemingen die het Beste Werkgevers Keurmerk in ontvangst hebben genomen. VolkerRail feliciteert alle VolkerWessels-collega’s met de behaalde resultaten, samen zijn we trots op deze mooie benoeming.